Keller Williams Realty VanCentral - Sylvia Johnston
KW Search Block Background Image
KW Search Block Background Image
KW Search Block Background Image

Le të gjejmë shtëpinë e ëndrrave tuaja!

  Pronat e Afishuara

  Shikoni pronat e mia të paraqitura.

  I ri - 693 orë
  Open House
  Tur Virtual
  6 bd
  3.0 ba
  metra katrorë
  metra katrorë
  7851 116, Delta, BC V4C5T7
  Listing Courtesy Of: Keller Williams Realty VanCentral
  I ri - 310 orë
  Open House
  Tur Virtual
  6 bd
  7.0 ba
  metra katrorë
  metra katrorë
  6063 SELKIRK Street, Vancouver, BC V6M2Y7
  Listing Courtesy Of: RE/MAX Westcoast
  I ri - 303 orë
  Open House
  Tur Virtual
  2 bd
  2.0 ba
  metra katrorë
  2285 PITT RIVER Road #209, Port Coquitlam, BC V3C1R7
  Listing Courtesy Of: RE/MAX Select Realty
  I ri - 337 orë
  Open House
  Tur Virtual
  2 bd
  1.0 ba
  metra katrorë
  331 KNOX Street #104, New Westminster, BC V3L3N4
  Listing Courtesy Of: Oakwyn Realty Ltd.
  I ri - 16 orë
  Open House
  Tur Virtual
  2 bd
  2.0 ba
  metra katrorë
  5735 HAMPTON Place #216, Vancouver, BC V6T2G8
  Listing Courtesy Of: Rennie & Associates Realty Ltd.
  I ri - 1 550 orë
  Open House
  Tur Virtual
  2 bd
  1.0 ba
  metra katrorë
  1958 East 47TH Avenue #406, Vancouver, BC V5P3X5
  Listing Courtesy Of: Royal Pacific Realty Corp.
  I ri - 188 orë
  Open House
  Tur Virtual
  1 bd
  1.0 ba
  metra katrorë
  11240 DANIELS Road #211, Richmond, BC V6X1M6
  Listing Courtesy Of: RE/MAX Crest Realty
  I ri - 331 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  3.0 ba
  metra katrorë
  11556 72A #29, Delta, BC V4C1A9
  Listing Courtesy Of: Royal LePage Global Force Realty
  I ri - 166 orë
  Open House
  Tur Virtual
  2 bd
  2.0 ba
  metra katrorë
  550 PACIFIC Street #2302, Vancouver, BC V6Z3G2
  Listing Courtesy Of: Real Broker
  I ri - 184 orë
  Open House
  Tur Virtual
  1 bd
  1.0 ba
  metra katrorë
  720 CARNARVON Street #604, New Westminster, BC V3M6S2
  Dëshmi të veçuara
  "I just wanted to say that we really appreciated Sylvia’s guidance in the selling of our house and the purchase of our new home. She always made the process special for us and she was always so caring and helpful! We loved her personal touches and her great ideas. She was always available when we needed her and she really went out of her way to help us with any needs we had. Even when I was nervous about the little things, she was a calming and reasoning voice. Thank you for all your help! "
  Shiko me shume
  Sylvia D
  Chilliwack, British Columbia / jan 2019
  My Blog (Buyers Guide)

  Eksploroni postimet tona në blog për të mësuar nga më të mirat rreth blerjes së shitjes dhe mirëmbajtjes së shtëpisë tuaj

  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Sylvia Johnston
  Numri i licencës: 174684

  Celular
  Zyrë
  Contact Me
  c3vfq5ud4f46hpncsfk0.png
  Keller Williams Realty VanCentral
  3995 Fraser Street, Vancouver, B.C. V5V 4E5
  Zyrë

  Sylvia Johnston
  Real Estate Professional 174684
  Celular
  Kjo faqe interneti përdor cookie për të përmirësuar përvojën tuaj. Për më shumë informacion, lexoni tonë Cookie Policy. Duke klikuar "Prano" ose duke vazhduar të përdorni këtë faqe, ju pranoni përdorimin tonë të cookies Kushtet e Përdorimit dhe Politika e privatësisë.